10. huhtikuuta 2016

Kevätpäivä tallilla + muuta Kiirasta!

Heippa! Tänään menin tallille puoli kahden maissa. Hepat söi vielä päiväheiniään, joten otin niistä parit keväiset kuvat ja samaalla odotellessa putsasin K.n suitset. (oli muuten aikaste likaset) Nyt oli tosi mukavaa olla tallilla kun oli lämmin eikä tuullut yhtään! Kevät on täällä <3

            
                 

Hain Kiiran sisälle ja laitoin kuntoon jonka jälkeen lähdin sen kanssa kentälle. Kentällä juoksutin sen ensin irtona ja sitten vasta nousin selkään. Tein paljon laukka ja ravi ympyröitä sekä käyntiin siirtymisiä, sillä ne on ollut viimeaikoina hyvin vaikeita. Tänään kuitenkin tyttö meni tosi hienosti koko ajan, toki sillä oli vähän virtaa. Juuri kun olin lopettamassa Kiiran kanssa Riina tuli tallille. Laitoin Kiiran tarhaan ja kuvasin Riinaa ja Maikkia. Maikki on vihdoin päässyt liikkumaan kunnolla viimekesän kaviokuumeen jäljiltä.






Tämän jäljeen siivosin kamppeeni ja lähdin ajelemaan kohti kotia. Kiva päivä oli! Tässä viellä teille video viime viikonlopulta kun Kiiralla oli vähäsen virtaa ja Noora pääsi vähän pomppimaan tytöllä! (: Toivottavasti tykkäätte.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti