3. maaliskuuta 2016

Estetunti Lissulla 2.2.


Keskiviikkona oli taas se odotetuin tunti, eli estetunti! Tiesin jo valmiikis saavani Lissun joten se ei tullut yllärinä. Hain kaikki kamat valmiiksi Lissun karsinan eteen ja aloin laittamaan tammaa valmiiksi. Se oli taas oma itsensä, näytti hapanta naamaa ja irvisteli. Kunnes rapsuttelin sitä naamasta, sitten oltiin niin tyytyväisiä että!

Alkuverkkana tehtiin molempien pitkien sivujen alkuun esteen ympärille 10 metrin voltti, aluksi kevyessä ravissa ja sitten laukassa. Lissu tuntui ihan kivalle ja rennolle vaikkakin vähän tahmealle. Tahmeuden kyllä huomasi kun ruvettiin hyppäämään verryttelyhyppyjä. En ollut ikinä hypännyt Lissulla joten ensimmäinen hyppy oli mitä oli. Siitä sitten päästiin vähän vauhtiin ja sain tuntumaa tamman liikkeisiin.


Verryttelyn jälkeen hyppäsimme kuuden esteen rataa. Rata alkoi ykisttäisellä okserilla josta matka jatkui halkasijalla olevalle pystylle ja siinä laukan vaihto. Kolmas este oli myös lävistäjällä jossa laukka vaihtui jälleen. Siitä matka jatkui okseri-pysty linjalle jonka jälkeen jälleen lävistäjälle ja siinä laukan vaihto. Ensimmäisellä radalla en saanut Lissuun mitään vauhtia se mateli menemään taspaksua laiskaa laukkaa ja vaihdoista ei ollut tietoakaan. Toinen rata menikin jo huomattavasti paremmin ja laukatkin suurimmaksi osaksi vaihtui! Lissu tuntui kivalle ja sen hypyt oli tosi helppoja, kunhan ensin sai sen liikkeelle. 

Ratojen jälkeen jokainen tuli vielä kerran linjan. Minulle ja Lissulle kävi siinä pikku vahinko, kun en antanut sille tilaa hypätä ja sitte se hyppy lässähti. Tamman etujalat pamahti okserin takapuomiin jolloin minä lensin kaulalle ja pamautin nenäni Lissun kaulaan. No eikun uusiksi ja sitten se jo menikin ihan nappiin! 


Kaikin puolin mukava tunti! Alla vielä video tehtävistä, kiitos kun luit. (:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti