15. huhtikuuta 2016

Keskiviikon koulutunti Lissulla

Heippa! Tosiaan keskiviikkona meillä oli Artukaisissa koulutunti ja sain jälleen Lissun. Olen nyt mennyt sillä tosi paljon, kun sasu sairastelee edelleen... Kauhee ikävä sitä herraa! No itse asiaan siis.


Tehtiin tunnilla loivaa kiemurauraa sekä pohkeenväistöjä. Aluksi verryteltiin ihan kevyessä ravissa ja teimme toiselle pitkälle sivulle loivaa kiemurauraa. Myöhemmin lisäsimme toiselle pitkälle sivulle raviväistön joka toteutettiin harjoitusravissa. En päässyt yhtään istumaan alas vaan pompin kuin jäykkä perunasäkki... Muutenkin menen ihan sykkyrään yläkropasta ja tarraan polvilla kiinni satulaan, ärsyttävää... No tehtiin tätä molempiin suuntiin. 

           
Jatkettiin väistöt samalla tavalla, uutena juttuna lisättiin loivaan kiemurauraan laukannosto. Jes meidän vahvuus, laukka! Se olikin sitten ainoa asia mikä tuntui hyvälle, tosin siinäkin alkuun oli vähän tahmeutta. Lissu tuntui kuitenkin muutaman laukan jälkeen jo paljon paremmalle! Itellä rupes migreeniä puskemaan päälle joten lopputunnin kärvistelinkin sitten sen parissa.



Lopuksi jätimme vielä väistöt pois ja tulimme loivaa kiemurauraa vastalaukassa molempiin suuntiin. Se sujuikin sitten tehtävistä parhaiten ja sain siitä tunnin onnistumisfiiliksen, joka oli kiva. Lissu jatkoikin siitä seuraavalle tunnille, joka oli mulle helpotus sillä migreeni se vain yltyi. No ei ollut ihan mun tuntini tälläkertaa, jospa ensikerralla sujuisi hieman paremmin :D


Suraavassa postauksessa kerronkin teille vihdoin pääsisäisen estekurssista! Videomateriaalia ei ole kuin kahdelta päivältä niistä kolmesta, mutta se saa luvan kelvata :D Nähdään siis seuraavaksi sen parissa, kiitos kun luit! <3

-Nea

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti