25. syyskuuta 2015

Snapchat addikti! (kuulumisia)

Heipsan! Taas jälleen kerran monen viikon jälkeen... hups! No tällä kertaa ihan "ilmoitusluontoisella" ja kuulumis asialla.

Mitäs mulle ja hepoille kuuluu? Mulle kuuluu ihan semi hyvää, on sitä paremminkin huristu eteen päin. Koulussa tosi pitkiä päiviä melkeen koko ajan, (8:15-15:45) ja joku sanoi että amiksessa on rentoo? Ei oo... Hepparintamalle kuuluu myös hyvää, Kiiralla olin viimeksi sunnuntaina ja hyppäsin sillä. En muista koska viimeks poni olis ollu niin huippu hypätä, sama kuumis se edelleen oli mutta paikat löytys tosi hyvin ja ponin hyppy oli ihan super miellyttävä! Hieno tytsy. Sasulla en ollutkaan tällä viikolla sillä peruttiin tunti kiireiden vuoksi, mutta viime viikolla pääsin silläkin taas hyppäämään. Ei ihan niin kuuma kun kisoissa, hehe jopa hieman laiska joka sitten taas aiheutti meidän perus obgelman, paikat ja laukan pyöriminen... No lopuksi kuitenkin skarpattiin molemmat ja saatiin kivoja kehuja koutsilta (:

Täällä blogin puolella kun en niin aktiivinen ole niin muistakaan että sosiaalisessa mediassa olen huomattavasti aktiivisempi! :D Snapchat on nykyään ehkä se, mitä käytän eniten ja joka päivä lisäilen omaan ''My story'n" jotain materiaalia. Tässä vähän esimerkkiä kuvistani:


 
 

 

 

Menkää toki addaamaan mut jos haluutte nähä lisää älyvapaita kuvia: @neaanna :DD Lisäksi lisäilen instagramiin kuvia hepoista ja ihan omasta lärvistä, yleensä silloin kun ollaan käyty kuvailemassa ihan sitä varten: @nea_anna_



Ei mulla muuta taida olla, vklp. tulee ehkä jopa Kiirastakin jotain jos saisin aikaiseksi mentyä tallille ihan kuvaajan kera! (:

-Nea

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti