29. syyskuuta 2015

Kiiralla puomeja 27.9.2015

Heipsan! Niinkuin vähän viimepostauksessa lupailinkin kirjoittaa vähän Kiirasta niin nyt sain vihdoin aikaiseksi tehtyä sen oikein kuvien ja videon kera. Tällä kertaa käytiin myös ottamassa hieman poseerauskuvia.





Tytölle iski sylivajaus <3

Aina ei yhteistyö pelaa... :D

Oltiin annin kanssa sunnuntaina liikuttamassa K, annoin Annille täysin vapaat kädet minkälaisen tunnin hän mulle pitää. No luovana ihmisenä Anni piti mulle samaisen tunnin joka niillä oli ollut keskiviikkona Artukaisissa, en siis ollut tunnilla kiireiden takia... Anni laittoi molempiin kentän päätyihin kaksi puomia ja keskelle muistaakseni viisi ravipuomia, näin:


Alkuverrytteluksi tultiin päädyssä olevia puomeja ihan käynnissä ja niiden väliin tehtiin pysähdys. Kun pysähdykset alkoi sujua, svaihdoimme askellajin raviin ja tultiin samaa mutta pysähdyksen tilalle käyntiin siirtyminen.

Ponilta hylimääräset höyryt ekaks pois ni parempi ruveta treenaamaa! :D


Kun tämä alkoi sujua tulimme päätypuomit kokonaan ravissa ilman siirtymisiä ja lisättiin keskellä olevat ravipuomit mukaan tehtävään siten, että aina päädyssä puomit ja sieltä ravipuomeille ja suunta vaihtui aina ravipuomien jälkeen kaheksikkotyylisesti.

Ei se niin pullukalta enää näytä !

Kiira tuntui yllättävän hyvälle ei juossut alta pois mutta ravasi tarmokkaasti eteenpäin. Poni tuntui jopa niin kivalle että tehtiin tehtävästä aika haasteellinen ponin tämänhetkisen tason perusteella. Muuten mentiis samaista kahdeksikkoa ravissa putta päätypuomine väliin nostettiin muutama laukkaaskel. Tämä meni jo hankalaksi mutta hyvin siitä selvittiin. Lopuksi viellä tultiin niin että muuten laukattiin mutta ravipuomia ennen raviin siirtyminen ja saman tien niiden jälkeen uudestaan laukka. Tämäkin sujui ihan kivasti vaikka ponilla meinas vähän kiehua yli.


Loppuverryttelynä otettiin hieman askeleen pidennyksiä ja lyhennuksiä niin ravissa kuin laukassa. Ei ihan sujunut suunnitelmien mukaisesti mutta loppua kohden parani mukavasti. Loppuravien kautta suoraan valmiiseen ruokapöytään eli päiväheinille (: Tyytyväinen poni jäi sinne rouskuttelemaan ja me lähdettiin sadetta pakoon kotio. Tässä viellä videonpätkää teillee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti