10. lokakuuta 2016

Meidän taivaassa on uusi kirkas tähti.

Heippa!

Noin kolmessa kuukaudessa on ehtinyt tapahtua monen moista asiaa, mutta niistä monista asioista kaikkeista merkittävin liittyy rakkaaseen herrasmieheen, Sasuun. Sen jalka oli keväällä jo lähestulkoon kunnossa, kunnes se hajosi pahemmin uudestaan kevät-kesä vaihteessa. Sasun jalkaan tuli paha jännevamma, jonka parantumiseen ei ollut melkeen mitää todennäköisyys prosentteja. Yhteisellä päätöksellä tulimme siihen tulokseen että parempi päästää Sasu pois kivuista laukkaamaan vihreimmille laitumille. Sasu lopetettiin 8.9.2016 nukutettuna syysauringon paistaessa niitylle, jossa poika pääsi parempaan maailmaan.

          
Sasun kanssa on itketty, naurettu, tapeltu, koettu ja eletty elämää. Sasun kanssa tapahtui suuria kehityksiä, Sasun kanssa voitettiin kisakammo, Sasun kanssa tutustuttiin ja ennenkaikkea ystävystyttiin. Meillä oli aivan mahtavat kaksi ja puoli vuotta, ja jokainen olisi toivonut että taipaleemme olisi jatkunut vielä vuosia pidempään. Nyt kuitenkin poika viettää kivutonta, huoletonta ja onnellista elämää jossain tuolla puolen. Kyllä me vielä jossain tavataan, uskon näin.



7.9.2016 hyvästelin Sasun, vietin sen kanssa viimeisen hetkemme ja maailman rakkaimman hevosen, ystävän muistolle sytytin 8.9.2016 kynttilän ja lähetin suuren suukon taivaan uudelle kirkkalle tähdelle. <3


-Rakkaudella Nea

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti