11. kesäkuuta 2016

Tilannekatsaus: Sasu


Heippa! Tällainen pieni tilannekatsaus Sasun toipumiseen. Poika alkaa olla jo aikaste hyvä, vähän se on jäykkä ja tietysti lihakseton puolen vuoden seisomisen jälkeen. Treenin alussa se on vähän jäykkä varsinkin vasempaan, (viimeksi oireillut jalka on vas. etu) mutta vertyessään täysin puhdas. Menohalujakin tuppaa olemaan, varsinkin näillä tuulisilla keleillä hehe... Keskiviikkona tuli vuoden 2016 ensimmäiset pukitkin, toki hieman säälittävät verrattuna esimerkikis kevääseen 2014.

Tänään lauantaina tein Sasun kanssa työskentelyä oikeastaan vain kahdeksikolla, totesin sen toimivaksi vertymistavaksi jo torstaina äidin kanssa. Torstaina Sasu oli muutenkin jotenkin erityisen hyvä! Oli se tänäänkin, mutta suurin osa keskittymisestä meni tuuleen ja messukeskuksessa järjestettävään autotapahtumaan, niin itsellä kuin hevosellakin. :D Jenna oli ottamssa muutamat kuvatkin meistä tänään:



Tälläinen pieni postaus, joka pitää teidätkin tässä tuhottoman pitkässä projektissa mukana, nyt jo onneksi voiton puolella!

Ps. YouTuben puolella menossa vlogi kesä, käykäähän kurkkaamassa! (:

-Nea

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti