11. tammikuuta 2016

Sappeella ft. Jenna!

Heippa! Joo tosiaan oltiin Jennan kanssa sunnuntaina 10.1.2016 laskettelemassa Sappeella. Sappee sijaitsee pälkäneellä joka taas on ihan lähellä Tamperetta. Matkaan lähdettiin autolla n. klo. 7:30 ja perillä oltiin siinä kymmenen aikaa. Lampsittiin ensin ostamaan hissiliput ja sen jälkeen vuokrattiin vermeet. Pakkasta oli lähemmäs -22 astetta ja se kyllä tuntui, onneksi sää suosi ja pakkasta oli "illalla" enää -14 astetta.

























Kaikki sujui rinteessä yllättävän hyvin siihen nähden että Jennalla oli 2 vuoden tauko ja mä oon laskenut kolmisen kertaa ja ihan pikku mäistä. No kyllä siinä parit kömmällyksetkin tapahtu ja tietysti mulle! Ensin kaaduin rinteessä siten että, pyllähdin suksieni päälle ja siitä yhtäkkiä käännyin selkä menosuuntaan ja siitä selälleen maahan muutaman takaperikuperkeikan kautta seljälleen. No jenna jäi sitä katsomaan ja laski samalla itse eteenpäin (olin siis Jennan takana) ja sitte se tohelo kaatus kans. Kesti hetki koota ittemme repeemispisteestä :D Siinä tais olla välissä yks onnistunut lasku kun jälleen menin nurin... Tällä kertaa kaaduin vasemmalle kankulleni ja se jo vähäsen tuntuski. No ylös vaa ja matka jatkuu. No sitte tuleeki vähän pitempi stoori:






Mentiin syömään ja haettiin juotavaa nurkan takaa, sanoin Jennalle et "ota sä ne juotavat ni mä meen jo jonottamaan" Astuin pari askelta yhden pöydän luo jossa oli lähemmäs 10 ihmistä ja enkai mä sitte vetäse persiilleni siinä niitten edessä! Ei muuten ollu kovin hyvä yhdistelmä se puulattia ja märät monot :D No oikee kankku sano että lopeta toi kaatuminen sillä se sattuu! :D





Siinä keräilin itteeni jäätävältä naurulta joku puolisen tuntia. No kaaduinhan mä viellä kolmannenki kerran rinteessä, se oli se kuuluisa vika lasku, vikat metrit jollon nea vetäsee taktisen Sukset edestä ristiin vauhdissa = turvallaan. :D Noo eipä siinä mitään kauhee nauru siitä vaan syntys.





Kyllä se Jennakin vähän itteensä nolas. Tultiin palauttamasta vermeitä ku Jenna höpötti mun selän takana jotain auton käyntiin lähtemisestä kunne kuulen jäätävän huudon ku se meinas kaatua ja sen jälkeen toisen huudon ku n. 5 miestä jotka tuli meitä vastaan pelästy Jennaa ja sen huutoa! :D Että me saatiin siitäki makeet naurut.

Harmittaa vähän ku en saanu videoo rinteestä mutta siellä ei oikeesti mikään teknologia ois pysynyt päällä... Sen takia meidän videokooste joka on tossa alapuolella jäi vähän autopainotteiseksi. Onneksi saatiin parit kuvat niin näätte vähän millaista siellä oli.

Kotimatka sujui hyvin ja oltiin seitsemän maissa muistaakseni kotona. Ja voin muuten sanoa näin 24h jälkeenpäin että kankkuni on hyvin istuma ja kävely arka kuten myös pohkeeni ja polveni :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti