24. tammikuuta 2016

Kuulmisia! (Sasulla pipi, Kiiralla taukoa, tulossa kilpailuja ja Elmo Jankarin valmennuksia)

Heippa! Tällä kertaa ihan kuulumisien parissa. Tosiaan otsikosta jo voi vähän päätellä mitä postaus koskee, ja asiaa on aika paljon joten yritän kirjoittaa hand. selkeästi ja lyhyesti.

Aloitetaan vaikka Sasusta. Tosiaan sillä on nyt toisessa etusessa jotain häikkää. Se oli jo vähän ennen joulua jotenkin poikkukseliisen jäykkä ja ei nyt epäpuhdas mutta jotenkin varovainen ja nyt joulutauolla se oli mennyt pahemmaksi. Nyt herra on ollu saikulla melkeen kaksi viikkoa ja ei ole viellä tietoa koska pääsee taas takaisin. Kyllä sen siitä hevosesta huomaa kun käy sitä karsinassa katsomassa että virtaa jo olisi ja se kaipaa hirmusesti huomiota ja rapsutuksia. Voin kuvitella sen pukkien määrän ku se pääsee taas kentille :D

Sitten vähän Kiirasta. Pidän sen kanssa nyt kevääseen saakka taukoa sen takia että tallille kulkeminen on vähän hankalaa kun ei pääse mopolla kulkemaan... Kesällä sitten taas takaisin!

Ja sitten katsasu tähä kyseiseen kevätkauteen. Kisakalenteri näyttää hyvältä, kerran kuussa on estekisat ja kerran kuussa on myös Elmo Jankarin valmennukset. Sain nimittäin niistä paikan Sasun kanssa ja mukaan pääsen heti kun Sasu on taas kunnossa. Ehtona oli se että sitoudun käymään jokaisessa Elmon valmennuksessa ja kilpailemaan. No sehän oli just se mitä halusinkin! Jes ei vois paremmin olla, tai no vois jos se heppa vaan nyt paranis... Tää paikka tuli mulle vähän yllärinä kun ekan kerran sitä kysyin niin Sasu oli varattu mutta sitten yht äkkiä ei se ollutkaan enää ja sitte mulle vaa sanottiin henkoht. että paikka on sut jos sitoudut ja plaa pla plaa. Ja enhän mä siihe voi kieltäytyä. Nyt pitää vaan saada Sasu kuntoon kokonaan.

Kisakalenteri. Osallistun siis noihin 1-tason kisoihin! (Tänäänkin olisi ollut kisat)
Joo siinä ne varmaan olikin ne kaikki tärkeimmät jutut. Postauksia tulee aina jokaisesta valmennuksesta ja kisoista, sen mä takaan!

-Nea

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti