30. huhtikuuta 2016

Keskiviikon estetunti Lissulla

Heippa! Keskiviikkona (27.4.) meillä oli estetunti ja sain jälleen Lissun. Siitä on tullu joku mun vakkarikakkonen :D No kuitenkin, tehtävänä oli neljän esteen "rata". Rata koostui kahdesta linjasta, esnimmäinen oli kahden okserin linja johon tuli kolme laukkkaa väliin. Toinen linja oli kaareva jossa oli kaksi pystyä, väliin neljä laukaa.


Verryttelyssä tultiin esnin kaarevan linjan ykkösosaa ja sitten myös kakkososaa. Otettiin muutamat hyvät hypyt alle, jonka jälkeen hypättiin suoraan rataa. Heti ensimmäiselle esteelle tulin jopa mielestäni ihan ok, mutta kun kyttäri on alla niin kieltohan siitä tuli. No eikun uusiksi ja itsevarmemmin ni yli se meni mutta melkein paikoiltaan... Tälläkertaa ei kyllä hypyt sujunut kovin hyvin.

Tultiin radat muutamaan otteeseen eikä niissä sinäänsä mitään kummempaa ollut, paikat oli vaan vähän hukassa. Lopuksi tultiin viellä okserilinjaa vähän korkeemmilla esteillä. Tämä sujui tosi hyvin ja sujuvasti! Siihen olikin hyvä lopettaa ne estetreenit.

Tunnin jälkeen menin viellä Sasulla kävelemään. Yritettiin mennä sen kanssa ulos maastoon, mutta meiän vellihousulle sininen avolava oli aivan liikaa. Herra veti stopita ja kääntyi ympäri takaisin kotiin eikä suostunut jatkamaan matkaa. Turvallisuussyistä päädyttiin sitten vaihtoehtoon B. eli kymmenenneksi hevoseksi maneesiin... Onneksi eilien torstaina päästiin kävelemään metsään ihan ilman mitään ongelmia ja maneesiinkin mahduttiin ihan loistavasti (:



Eipä tälläkertaa muuta, kiitos kun luit!

-Nea

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti