25. huhtikuuta 2014

Kunstenniemi, tukarikoulutus!

Moiii!! Ensin pahoittelen etten oo kirjotellu hanasta pääsiäislomasta vaiks mulla onkin siitä ihania kuvia (: Postaukset tulee nyt hitusen väärässä järjestyksessä eli huomenna tai sunnuntaina kirjottelen teille hieman pääsiäisestä.



Nyt kuitenkin pää aiheena on meidän tukarikoulutus! Meiän koulussa on siis sellainen toiminta kun tukioppilas-toiminta, jokaisella tukioppilaalla on oma tukaripari ja parilla ''oma'' luokka. Meidän koulussa uudet tukarit valitaan kasin keväällä ja koulutus on siinä kasin kevään puolessa välissä tai vähän jälkeen. Me kun ollaan nyt vasta kouluttautumassa tukareiksi saamme ensi vuoden seiskat ''meidän oppilaiksi''.

Tomi on melamies :'DDD



Millaa 

Hildaa

Samu ja Kaspu tulos pihalle ;DD

Apina :'DD (samu)

Eli koulutukseen lähettiin eilen (torstaina) klo. 8:00 ja tultiin tänään klo. 10:00 ja jatkettiin siitä normaalia koulupäivää. Itse leiri oli ihan HUIPPU! Koko torstai päivä meni koulutukseen joissa siis puhuttiin mm. kiusaamisesta ja tukareiden velvollisuuksista leikkien ja tehtävien kera. Viiden jälkeen leikittiin ja ruvettiin luomaan ns. yhteishenkeä meidän ryhmään. Yhteishengestä meidän porukassa ei kyllä ole pulaa! (:

Seiskan aikaa lähettiin rantaan melomaan kajakeilla! Se oli aluksi hirmu jännää koksa en oo koskaan ennen melonu kajakilla, eikä ollu oikeen kukaan muukaan. Kasikki pysy kuiteskin pystyssä ja loppujen lopuksi se oli aika helppoa ja toosia hauskaa! Haluun kyllä ehdottomasti uudestaan!

Rasmuksen rintasuoja ;'DD

Tomi taas omalla tyylillään!


Ei ollu muute iha kepone kantaa!



Samu se meloo ;D





Niniii :D


Kaspu auttaa (:

Turvavene !










Melomisen jälkeen kävästiin lintutornissa räpsäsemässä muutama kuva jonka jälkeen oli tyttöjen saunavuro johon itse en menny, sillä välin ku tytöt suno me pilkottiin puita grilliä varten jopa mäki sain halkoa pari puuta ja heiteltiin myös frispiitä joka kävi kerran sytytetyssä grillissäkin, meikäläinen ja hilda käytiin kans ottamassa parit kuvat rannassa :'D. Syötiin siinä makkaraa ja paistetiin vaahtiksia notskilla. Sen jälkeen menin Samun ja Ninin kanssa rantaan ottamaan oikein taidokkaita kuvia. Oli ihan älyttömän hieno auringon lasku ja taivas oli pinkin oranssina tosi pitkään! Kyllähän ne jotku kuvat onnistu!! Illalla taiteiltiin viel Millan kans jotain sirkustemppuja yms. :'DD

Lintutornista1


Taivaallinen auringonlasku <3:*

Makkaraa <3

Samu on taiteellinen ;DDD



Minä ja mun hirvisarvet :'D
Minäää!

Minäää!!

Ja minäää ;DD

Samuuu

Nini <3

Nini<3

Jos teillä on koulussa tukioppilas toimintaa niin hakekaapa ihmeessä!! Mikään ei oo ollu ainakaan hauskempaa ku tämä! Leiri/koulutus oli ihan huippua ja kaikenlisäks meiän porukka on ihan huippu! Ei kannata jättää ainakaan sen takia väliin ettei kukaan kavereista halua koska joka tapauksessa viimeistään leirillä sä tutustut jokaseen ja kuulut hetkessä joukkoon! Eikä kannata miettiä sitä että jää yksin koska kunnon tukari ei jätä ketään yksin! Kaiken lisäks et pääset tutustumaan uusiin ihmisiin ja tutustuttamaan seiskoja ja olemaan niiden tukena ja saat oppitunteja vapaaksi niin siitä on hyötyä myös tulevaisuudessa mm. työhaastatteluissa ja kesätyöpakan haussa, sillä tästä saa todistuksen jonka voi aina näyttää työn antajalle! ELI EHDOTTOMASTI HAKEMAAN TUKARIKSI KUN TILAISUUS TULEE!!

2 kommenttia: