31. maaliskuuta 2014

Sunnuntain hypyt Kiiralla!

Moiii! Olin siis eilen sunnuntaina hyppäämässä Kiiralla. Mentiin Hildan kanssa tallille joskus 11 aikaa, ja suoraan kentälle kokoomaan esteitä! Sain keskiviikkosesta tunnista inspistä mennä vähän okseria Kiiralla, ja ilokseni sain kuulla että poni ei ole paljoakaan hypännyt oksereita. Se kyllä huomas ekalla loikalla, melkeen kielsi mut on sen verra luotto poni et yli mentii! No esteitten laiton jälkeen poni kuntoon ja eiku kentälle. Alkuverkoiksi otin hiukan ravissa, käynnissä ja laukassa ympyröitä ja kasasin myös pienen verkkaesteen joka oli korkeudeltaan ehkä huimat 30cm! :'D

Tässä ^ tehtävässä nro. 1 on se verkka-este. Tulin siis sitä molempiin suuntiin pari kertaa ja sitten lisäsin siihen sarjan pystyn. Pysty oli 40cm.

Tämän jälkeen rupesin tulemaan sarjaa.
Tässä ^ tehtäväsä tulin ensinnäki toisin toisin päin. Aluksi pystyn korkeutena 40cm ja samoin pstyn. Siitä sitten nostettiin ja lopulta olin hullu ja kokeilin 80cm! Poni on ihan hullu se teki kaikkensa päästäkseen yli mut takajalat otti sitte kiinni ja pudotti. Oon ylpee hänest ja perjaattees hyppäsin hänen kans uuden meiän keskeisen ennätyksen! 70cm okseiri meni viel puhtaasti yli!



Noh eihän tää nyt ihan täydellisesti senään menny... Eihän me osata hypätä ilman paria tippumista. No eipä osattu tälläkään kertaa... Ja mitä parasta molemmat ovat videolla:


Eka lento ei sattunu yhtää, niinku videolta huomaatte nauran vaa :'D No toka tuntus hiukan päässä, jos tarkkaan katotte ni tuun suoraa selällee maahan ja siitä mäjäytän pään... Ännikin voi kertoa, räsähdys kuuluu siis kypärästäni. siitä sitte jotenkin mahdollisesti yläselän kautta mahalleen ja komea tuskan ärähdys päälle... :'D Jälkitunnelmina päänsärky ja tänään niskat aivan jumissa... No takas selkää ja homma jatkuu... Nimittäin tässä sitte videoa onnistumisista ja ei onnistumisista! Hidastetut kohdat ovat ensin 70cm okseri ja sitte kasikymppi (; Minä kiitän ja kumarran, HEIPPA! 







Ps. (MyDay video meni mönkään sillä unohdin kameran laturin talliin, vaihteeks ja kamerasta loppus akku kesken päivän... PAHOITTELEN!) 

6 kommenttia:

  1. Eihä se päässy tota 80 puhtaasti?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei päässy ei, niinhän mä sen tuolla mainitsinki ;)

      Poista
  2. En sano millään pahalla, mutta ajatko vähän liikaa hevosta esteelle. Nuissa tippumis videoissa sä ajat hevosta eteen vaikka näyttäis olevan jo hyvä tempo lähestyä. Mutta hyvinhän tuo menee ja kivoja kuvia!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun näkemys ajamisesta taitaa olla aika lailla eri kun mulla! Omaan silmän ei ajaminen kyllä iske ;) Kiitos kuitenkin (:

      Poista
    2. Hahahaha!! Anna mun nauraa! :'D ei Nea aja hevosii (pairsi no tietty kärryil siis d44) mut ratsastaes ei aja esteelle(kkään)

      Poista
    3. Hahahahaha Lauraah!!! Oooot niiiii viisas :'DDDD

      Poista